Ultraj contra bunelor moravuri: acte sexuale, cu caracter explicit, într-o sălă de jocuri de noroc

Data:

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat, săptîmâna aceasta, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 februarie 2023, în timp ce se aflau într-un loc public, în incinta unei săă de jocuri de noroc, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești, ar fi săvârșit, acte sexuale, cu caracter explicit.

Citește și: Cea mai bună afacere din lume: Ecoedil primește 25.000 de euro/lună de la IRO Iași ca să vândă aer în niște camere goale

„Reamintim că cercetările au fost efectuate din oficiu, ca urmare a apariției de imagini în spațiul public, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 14 martie, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată față de ambele persoane”, precizează IPJ Argeș.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști la locația în cauză, pe linia respectării normelor privind organizarea pazei, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și siguranța persoanelor, de către polițiștii compartimentului Sisteme de securitate din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Facebook Poliția Română

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related