Un poliţist de Frontieră, prins în timp ce ieşea cu produse neplătite dintr-un supermarket

Data:

Încă un poliţist din Iaşi ar fi fost prins la furat, din supermarket.

Pe de-o parte, unele surse judiciare au precizat că poliţistul din acest caz, care lucrează la Frontieră şi-a sfârşit cariera doarece furtul pe timpul nopţii se consideră furt calificat, deci nu mai poate fi iertat de către cei de la Carrefour. Pe de altă parte, alţii spun că dosarul este doar o formalitate, iar poliţistul va scăpa, deoarece nu ar exista intenţie de furt, acesta aruncând vina pe sistemul de scanare care nu ar fi citit codurile la două produse.

Citește și: MAE reziliază contractul de închiriere, de 6.500 de lire pe lună, pentru locuința directoarei ICR Londra

În orice caz, poliţia naţională a fost chemată de către paznicii din Carrefour. Era miercuri seară, în jurul orei 20.30. Paznicii au precizat că au depistat un client care a încercat să iasă din supermarket cu două baxuri de pamperşi pe care nu îi declarase şi nu îi plătise. Clientul a fost identificat ca fiind Marius Valentin Murariu Serediuc, în vârstă de 24 de ani. Acesta activează la Poliţia de Frontieră, secţia din Răducăneni.

Continuarea, în Ziarul de Iași! Sursă foto: ZDI

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related