Un tânăr s-a sinucis în arestul IPJ Dolj. Încercase să evadeze în timp ce era dus la Centrul de Reținere

Data:

Un tânăr s-a sinucis în arestul IPJ Dolj. Bărbatul avea 28 de ani și era din Craiova. Anterior, el a sărit din autospeciala care îl transporta, încercând să evadeze, informează Reporter24.ro.

Poliţiştii l-au găsit spânzurat pe bărbat, fiind chemat un echipaj de Ambulanţă, în timp ce angajaţii Arestului IPJ Dolj au început să-i aplice  manevrele de resuscitare.

Din nefericire, tânărul n-a mai putut fi salvat.

„În seara de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, aflat în starea legală de reținere și față de care instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă, în timpul escortării către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a sărit din autospeciala de poliție, cu scopul de a evada, fiind prins imediat de către polițiști și încarcerat, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare.

Ulterior, în jurul orei 20.43, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat. (…) Cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu, citat de Reporter24.ro.

Citește și: Cum se schimbă jurnalismul în 2024: mai puțin Facebook, mai mult video și inteligență artificială

Potrivit Stiricraiova.ro, tânărul era cercetat pentru tâlhărie calificată şi furt calificat. În seara de 10 ianuarie, bărbatul a mers țintă la un taximetru staționat în zona Billa din Craiova, a deschis ușa din partea șoferului, l-a lovit și l-a tras pe acesta din autoturism, apoi a plecat în trombă. Taximetristul a rămas agățat de ușă, iar tânărul l-a târât mai multe zeci de metri, după care a căzut.

Bărbatul și-a continuat goana pe mai multe străzi, apoi a abandonat mașina în parcarea Restaurantului The Manor, informează Stiricraiova.ro.

Suspectul a fost reținut pe 11 ianuarie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat. Pe 12 ianuarie el a fost dus în fața instanței pentru a fi dispusă măsura arestului preventiv, propunere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți.

Citește și: Ciolacu a anulat o reuniune a PSD la un hotel de 5 stele din Mamaia, după ce informația a apărut în presă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Peste 30 de percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Suma spălată de grupul infracţional, 2,1 milioane de euro

Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Poliţiştii Brigăzii...

Curtea de Apel București a respins rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu

Curtea de Apel București, prin judecătorul Cătălin Mircea Pavel,...

Cartelul din Carpați. Despre averea impresionantă a unor lideri liberali, în Sinaia și Franța

Cartelul din Carpați este o grupare din jurul primarului...

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...