United Help Ukraine. Campanie de strângere de fonduri pentru ucrainenii afectați de invazia Rusiei

Data:

Doreşti să te alături unei cauze umanitare? Participă la campania de strângere de fonduri United Help Ukraine. Contribuţia ta contează, indiferent dacă donezi mult sau puţin. Orice sumă este utilă.

United Help Ukraine Inc. este o organizație caritabilă nonprofit care primește și distribuie donații, alimente și materiale medicale către IDP ucraineni (persoane strămutate intern), oameni din Ucraina afectați de invazia Rusiei în Ucraina de Est și de anexarea Crimeei, familii de răniți sau uciși pentru libertatea și independența Ucrainei.

Activitățile noastre se concentrează pe evenimente de strângere de fonduri, sensibilizarea crizei din Ucraina prin implicarea persoanelor, organizațiilor, instituțiilor private și guvernamentale și mass-media din Statele Unite ale Americii.

Prioritățile noastre:

1. Salvează viețile soldaților ucraineni 2.

2 Oferă ajutor războinicilor ucraineni răniți Trei. Oferă ajutor familiilor răniților și uciși în război Patru. Oferă ajutor persoanelor strămutate intern din Crimeea și Ucraina de Est Cinci. Promovează cultura Ucrainei și sensibilizează situația actuală din UcrainaFacebook acoperă comisioanele de procesare, aşadar 100% din donaţia ta merge către organizaţia non-profit”, se arată în textul campaniei.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...