Universitatea „Dunărea de Jos” a câștigat procesul cu Camera de Comerț pentru o clădire emblematică a Galațiului

Data:

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a dat câștig de cauză, definitiv, Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în procesul cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați pe dreptul de proprietate pe clădirile numite Corp A, de pe str. Gării și Carnabel, fostul sediu al Facultății de Chimie Alimentară, punând capăt unui proces care a durat aproape șase ani, a anunțat prorectorul universității gălățene, Alexandru Nechifor.

„Respinge excepţia nulităţii recursului. Respinge recursul declarat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi împotriva sentinţei civile nr. 741 pronunţate la 10 mai 2021 de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei” – acestea sunt detaliile soluției pronunțate de ÎCCJ în ziua de 23 martie 2023.

Una dintre cele mai impunătoare construcții din Galați și fost sediu al Școlilor Comerciale, clădirea amplasată la intersecția străzilor Carnabel și Gării a început să se ridice în urmă cu 101 ani.

Continuarea în Viata-libera.ro

Citește și: Bărbatul transgender care se judecă cu România: Polițistul m-a întrebat ce operații am făcut și ce organe genitale am

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Modernizarea rețelelor de termoficare este în planul Primăriei Oradea,...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...