Victor Micula, fiul milionarului din Bihor, a prezentat o adeverință de… informator al poliției

Data:

Pe reţelele de socializare pozează în figură anti-sistem, maneliştii îi dedică melodii în care îl prezintă „generalul” care „a înnebunit sticleţii” și „campionu’ jmecheriei”. În calitate de inculpat, în faţa judecătorilor, Victor Micula vrea însă să fie perceput exact pe dos: un partener de nădejde al poliţiştilor, pe care i-a sprijinit în „lupta” cu infractorii.

Aşa reiese dintr-un document ajuns în posesia BIHOREANULUI, depus de avocați la dosar, în procesul în care afaceristul este judecat la Tribunalul Bihor alături de patru poliţişti acuzaţi că l-ar fi „cooptat” ilegal într-o acţiune, că i-au furnizat datele altor persoane şi chiar l-au lăsat să acceseze bazele de informații ale MAI…

Citește și: Despre religia în școli. Nu există o soluție unică, potrivită tuturor

Procesul în care Victor Micula este acuzat de instigare la accesare ilegală a unui sistem informatic și acces ilegal la un sistem informatic, de instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi uzurparea de calităţi oficiale a început în septembrie anul trecut, în baza unui rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, după ce dosarul a zăcut doi ani în camera preliminară a Tribunalului.

Dacă la primele termene judecătoarea Veronica Ioniţă a reaudiat o serie de martori, între care şi pe şeful Poliţiei Bihor, chestorul Alin Haniş, pe 6 martie anul acesta, avocaţii au profitat de absenţa reporterilor şi, după cum a descoperit BIHOREANUL, au depus la dosar un document surpriză… Cu atât mai neașteptat, cu cât fusese emis cu peste doi ani în urmă!

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related