VIDEO Alertă cu bombă în centrul municipiului Focșani: Piața Unirii a fost închisă, mai multe magazine au fost evacuate

Data:

Poliția a fost alertată, sâmbătă seara, privind amplasarea unei bombe în centrul municipiului Focșani, iar Piața Unirii a fost închisă și mai multe magazine au fost evacuate.

Autoritățile au fost anunțate că în centrul orașului, în zona Băncii Raiffeisen- Farmacia 24, ar fi amplasată o bombă. Zona a fost restricționată, iar mai multe magazine din zonă închise și evacuate.

Piața Unirii este, la această oră, închisă publicului.

Un apel anonim a sesizat dispeceratul IPJ Vrancea despre faptul că, în Piața Unirii din municipiul Focșani s-ar afla un dispozitiv exploziv, fără să mai ofere alte detalii.

La acest moment perimetrul este asigurat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focsani, polițiști rutieri, jandarmi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au izolat perimetrul și în prezent la fața locului se află echipa de pirotehniști, care verifică zona indicată de apelant, a transmis IPJ Vrancea.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...