VIDEO Au început pregătirile pentru UNTOLD. Cum arată locul cu 9 zile înainte de festival

Data:

Festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai mari cinci festivaluri ale lumii conform datelor publicate de compania de analiză Viberate se apropie cu pași repezi. Pregătirile au început, iar Parcul Central se va transforma într-un loc al magiei.

O filmare făcută cu drona deasupra Parcului Central din Cluj-Napoca arată cum se desfășoară pregătirile pentru unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.

Circulația rutieră a fost închisă marți, 26 iulie, iar pregătirile sunt în toi pentru festivalul UNTOLD.

Într-o filmare din dronă publicată pe canalul de YouTube „Legat De Cluj LDC” se poate observa că scenele de lângă BT Arena, respectiv din interiorul stadionului Cluj Arena se ridică într-un timp alert, titrează Monitorul de Cluj.

YouTube video
spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related