VIDEO Candidează acum pentru un stagiu în Parlamentul European!

Data:

Candidează acum pentru un stagiu în Parlamentul European! Termenul limită de depunere a candidaturilor pentru perioada 1 martie – 31 iulie 2023, este data de 31 octombrie.

Nu rata ocazia să afli cum e să lucrezi pentru instituțiile europene!

„Stagiile Schuman sunt plătite și au loc într-unul din locurile oficiale de desfășurare a activității Parlamentului European – Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg – sau în birourile de legătură ale Parlamentului din statele membre”, explică Biroul Parlamentului European în România.

Aflați mai multe AICI: http://epfacebook.eu/InscrieriStagiiSchuman

Citește și: GALERIE FOTO | Investigații recente scot la iveală regimul comunist de exterminare din „orfelinatele morții”. Cine se face vinovat?

De ce să candidezi?

Un stagiu Schuman vă va îmbunătăți educația și formarea profesională. Vă va oferi cunoștințe despre activitatea instituțiilor UE și a Parlamentului European, un forum de mare importanță în luarea deciziilor și dezbaterea politică la nivelul UE.Stagiile Schuman au loc într-o mare varietate de domenii, cum ar fi politicile interne și externe ale UE, finanțe, legislație, multilingvism, administrație, infrastructură și logistică, comunicații sau tehnologia informației.

Parlamentul European promovează egalitatea de șanse; toți candidații sunt încurajați să participe fără deosebire de gen, orientare sexuală, origine culturală, etnică și religioasă sau handicap; se asigură condiții rezonabile de acces pentru candidații cu handicap selectați.

Ca parte a angajamentului Parlamentului de a onora jurnaliștii uciși pe teren, Direcția Generală Comunicare oferă câteva stagii Schuman în memoria jurnalistului de investigație slovac Ján Kuciak, asasinat în februarie 2018

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....