VIDEO Doi puștani băuți, urmăriți cu focuri de armă și opriți ca-n filme de polițiști, după ce au furat o mașină

Data:

VIDEO Doi puștani băuți, urmăriți cu focuri de armă și opriți ca-n filme de polițiști, după ce au furat o mașină.

În cursul nopții trecute, ora 23:50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești, aflându-se în comuna Broșteni, au efectuat semnal de oprire unei autoutilitare, însă conducătorul acesteia a refuzat să oprească, a acroșat autospeciala de poliție și a continuat deplasarea pe Drumul Național 2 M, către comuna Andreiașu de Jos. Echipajul a pornit în urmărirea autoutilitarei, sprijinit de alte 2 echipaje de poliție, una dintre autospeciale fiind avariată din nou, în mers, de autoutilitară. Întrucât conducătorul auto nu a respectat indicațiile și a încercat să se sustragă, s-a efectuat uz de armă, prin 4 focuri de avertisment în plan vertical.

Autoutilitara a fost oprită în afara comunei Andreiașu de Jos, fiind folosit un dispozitiv oprire forțată (Spike Strip System) de către un echipaj din cadrul Serviciului Rutier. Conducătorul auto, un tânăr de 18 ani și pasagerul minor, în vârstă de 15 ani, au fugit în pădure, fiind imobilizați și încătușați de către polițiști. Tânărul de 18 ani a fost condus la sediul Poliţiei Orașului Odobești, unde s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere, aparatul etilotest indicând un rezultat de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, polițiștii l-au condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și ROMÂNIA 2023: Fotbalist transferat pentru două containere

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere, conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. VIDEO poate fi urmărit în Vrancea24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related