VIDEO Incendiu în Gara Goleşti – Ştefănești din Argeș. Locomotiva unui tren care transporta călători a luat foc

Data:

Locomotiva unui tren care transporta călători pe relaţia Bucureşti-Piteşti a luat foc în Gara Goleşti – Ştefănești din Argeș. În vagoane se aflau 20 de oameni, 17 călători şi trei angajați. Toate persoanele s-au autoevacuat. A fost deschis un dosar penal.

„În ziua de 28 martie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați că, la locomotiva unui tren care transporta călători, pe relația București – Pitești, ce se afla staționat în stația CF Golești, a avut loc un incendiu.

În urma incidentului, nicio persoană nu a suferit leziuni. Circulația feroviară nu a fost afectată, iar călătorii au fost preluați de alt tren către Pitești”, precizează IPJ Argeș.

Incendiul a fost lichidat de către echipajele specializate ale ISU Argeș. Pompierii de la Detaşamentul Piteşti şi Garda de Intervenţie Topoloveni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Foto: ISU Argeș

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 330 din Codul Penal (respectiv Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate – Neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă din culpă), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

VIDEO: ISU Argeș

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.