VIDEO Marcel Ciolacu susține că pensiile militarilor și polițiștilor nu sunt pensii speciale, ci ocupaționale. Încadrarea le-ar scuti de supraimpozitare

Data:

Președintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a vorbit luni despre o variantă de impozitare foarte mare a pensiilor speciale, despre care a spus însă că va ţine cont de cerinţele CCR.

„La pensii speciale, cred că am picat de acord. E aproape inexiplicabil cum să ai o pensie mai mare decât ai avut în activitate. Aici vom veni cu o impozitare foarte mare”, a spus Marcel Ciolacu.

„Sunt pensii ocupaționale, nu pensii speciale”

Preşedintele PSD susține însă că pensiile militarilor și polițiștilor nu sunt pensii speciale, ceea ce le-ar scuti de supraimpozitare.

„Din punctul meu de vedere sunt pensii ocupaționale, nu pensii speciale. Acelaşi lcuru e şi la Ministerul de Interne”, a mai spus Marcel Ciolacu.

VIDEO (minutul 3.30) / Declarații de presă susținute de președintele  PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, la sediul PSD:

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...