VIDEO Fostul șef Anti-Imigrare Timiș, în ipostaze obscene la birou – comisarul era deja anchetat de DIICOT

Data:

Fostul șef Anti-Imigrare Timiș, comisarul șef Dan Chioreanu, este în centrul unui nou scandal.

De câteva zile, pe internet și printre colegii acestuia circulă un film de 30 de secunde, indecent, în care ofițerul își expune organele genitale. „E trucat. S-a încercat șantajarea mea. Am anunțat poliția”, a spus Chioreanu.

Colegii au recunoscut biroul, podeaua și mobilierul. În decembrie 2021, același comisar-șef Chioreanu a intrat în atenția DIICOT, fiind cercetat într-un dosar de luare de mită și trafic de migranți. A fost pus la dispoziție, adică să facă munci administrative la popotă.

Ulterior, în cursul anului trecut, ofițerul a fost acuzat că în perioada iulie-septembrie 2022 a lipsit masiv de la muncă, fiind prezent doar câteva zile, însă a încasat salariul fiind pontat fictiv.

Chioreanu a respins toate acuzele de comportament necuviincios, absență și trafic de migranți. „ITPF Timișoara cuprinde județele Mehedinți, Caraș Severin și Timiș.

Asigură supravegherea și controlul frontierei cu Bulgaria, Serbia și Ungaria. Deci, are un rol cheie. Cu o astfel de atmosferă și un astfel de management nu avem cum intra în Schengen”, a declarat Florin Zlate, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor de Frontieră.

Citește și Arhitecta Regelui Charles în Transilvania: „Restaurare? Ȋntreprinderea e o minciună de la un capăt la altul!”

Dan Chioreanu: „E un trucaj, nu sunt eu!”

Printre lucrătorii ITPF Timișoara circulă o filmare ce l-ar înfățișa pe comisarul-șef Dan Chioreanu într-o postură obscenă. Acțiunea s-ar fi petrecut într-unul dintre birourile Inspectoratului.

„Fiind la dispoziție, mi-am făcut și eu ca tot omul un Facebook. La un moment dat, mi s-a solicitat de o persoană, Jessica, cererea de prietenie. I-am acceptat-o. După care am fost sunat cu video. Discutând cu video, am văzut că nu vorbește.

Nevorbind, am închis telefonul și am apelat-o eu pe ea. Mi-a dat respins. După care a început aceste discuții cu șantaj. Vezi că-ți fac, că-ți dreg, că-ți voi publica, să-mi dai 5.500 lei”, a spus Chioreanu. Acestea s-ar fi petrecut recent, pe 24-25 septembrie. 

„Filmul l-a făcut la câteva zile, probabil, habar n-am. Nici nu știu. Pentru că după aceea m-am trezit pe un grup de messenger în care erau vreo 30 de persoane, prieteni de-ai mei.

Și acolo a început din nou cu șantajul. E clar că nu e o persoană din țară pentru că se vede din comunicarea avută cu ea că folosește google translate.

Mi-a cerut 5.500, dacă până dimineață nu-i dau 5.500 de lei, mi-a dat o listă de rețele de socializare că va publica toate chestiile astea, că va fi onoarea și demnitatea mea”, a adăugat comisarul-șef.

În punctul său de vedere, comisarul-șef a negat autenticitatea acelui video, a spus că filmul este trucat și că el a picat în capcana unei șarlatance care voia să-l șantajeze.

Mai multe, inclusiv video, în Reporter de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...

Oradea va avea o pădure urbană | Bihoreanul

Oradea va avea o pădure urbană, amenajările se vor...

Primarul Brașovului dezvăluie oferta primită, de a candida de la liberali | Aktual24

Primarul Brașovului dezvăluie oferta primită, de a candida de...