VIDEO Siegfried Mureșan: România a încasat de la UE de trei ori mai mult decât a plătit

Data:

De când a intrat în UE, în 2007, România a plătit 25 de miliarde de euro. Dar a încasat, sub formă de fonduri europene pentru dezvoltare, 80 de miliarde de euro.

Deci, de trei ori mai mult, după cum a explicat europarlamentarul PPE Siegfried Mureșan, într-un interviu acordat PRESShub.

Siegfried Mureșan a devenit negociator-șef al Parlamentului European pentru Bugetul UE 2024. O poziție din care spune că va acționa pentru ca România să beneficieze în continuare de cât mai multe fonduri europene.

Siegfried Mureșan a vorbit despre cum vor fi ajutați fermierii români, ce face UE pentru a diminua prețurile și pentru a-și proteja cetățenii, dar și despre ce trebuie schimbat în arhitectura instituțională a Uniunii Europene.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe