Europarlamentarul fost USR Vlad Gheorghe a anunțat că va candida independent

Data:

Europarlamentarul fost USR Vlad Gheorghe a anunţat că va candida independent în viitoarele alegeri pentru Parlamentul European, pentru că nu se regăsește în doctrinele partidelor politice ale partidelor actuale.

„De pe 16 martie încolo putem să le dăm peste nas celor de la PSD-PNL cu comasarea lor prin care speră să împiedice independenții şi partidele noi să candideze şi să ia voturile românilor“, spune europarlamentarul.

Ca să ajungă însă pe liste, Vlad Gheorghe trebuie să facă față mai întâi unei provocări deloc ușoare: să strângă 100.000 de semnături.

Citește și: Șefa-adjunctă a Reprezentanței Comisiei Europene în România, la Energy Forum: Cât costă să atingem obiectivele climatice

„Românii oneşti nu sunt nici Iohannis, nici Ciucă, Ciolacu”

„Semnez, contez! Gata, a început campania! Mă țin de cuvânt şi rămân independent, rămân vocea ta în Parlament.

Din 2020 de când am preluat mandatul de europarlamentar la Bruxelles tot ce am făcut a fost cu şi pentru românii cinstiți, care muncesc, care plătesc taxe şi impozite, dar tot sunt furați, umiliți, discriminați, puşi în pericol de partide şi de politicieni corupți, incompetenți, nepăsători la adevăratele probleme din țară şi din diaspora.

Rezoluția pentru şoferii de tir, DNA-ul pădurilor – Procurorul Verde European, rezoluția pentru Schengen şi despăgubirile cerute Austriei, misiunea pentru salvarea pădurilor din România de tăierile ilegale, confiscarea averilor nejustificate – #ia_lebanii şi toate amendamentele şi voturile de succes pentru România le-am reuşit alături de voi.

Sunt independent, fără partid, fără gaşcă, fără grupuri de interese. Am nevoie de voi să mergem mai departe împreună. Am nevoie de semnăturile voastre şi de ajutorul vostru ca să pot continua munca în Parlamentul European.

Să pot continua să nu tac cuminte şi când e nevoie să zic la Bruxelles ca românii nu sunt cetățeni europeni de mâna a doua. Să le arăt că românii oneşti nu sunt nici Iohannis, nici Ciucă, Ciolacu şi toti cei ca ei – românii merită dreptate şi respect în țara lor şi în Europa unită”, a anunțat Vlad Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mai mulți cultivatori de cereale se plâng că tehnologia antigrindină provoacă seceta. Se anunţă proteste

Europarlamentarul fost USR Vlad Gheorghe: Putem să le dăm peste nas celor de la PSD-PNL cu comasarea lor

Pe 16 martie iese lista oficială pentru strâns semnăturile necesare – tot ce primiți până atunci, că deja se agită unii şi alții – sunt bâjbâieli, ca să nu zic altceva. Deci de pe 16 martie încolo putem să le dăm peste nas celor de la PSD-PNL cu comasarea lor prin care speră să împiedice independenții şi partidele noi să candideze şi să ia voturile românilor.

Pentru orice întrebare, sugestie, problemă pe mine mă găsiți ca şi până acum pe vlad@vladgheorghe.ro, pe Facebook, Instagram, TikTok şi twitter / X.

Urmează luni foarte, foarte grele pentru România şi viitorul nostru şi-al copiilor noştri. Să fim sănătoşi, uniți şi să le dăm vise urâte corupților care vor să continue să fure nederanjați. Reuşim împreună!”, a continuat europarlamentarul Vlad Gheorghe.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...