Vloggerul Selly a vorbit, în Parlamentul European, despre sănătatea mintală a tinerilor

Data:

La propunerea europarlamentarului Nicu Ștefănuță (the Greens/EFA), vloggerul Selly (Andrei Șelaru), a vorbit în Parlamentul European, în numele tuturor tinerilor din România, în cadrul unei audieri a Comisiei pentru Sănătate, despre importanța sănătății mintale în rândul tinerilor și a accesului la terapie.

Audierea de astăzi a adus laolaltă atât tineri, cât și experți care au expus principalele probleme emoționale cu care se confruntă tinerii, precum și posibilele soluții pentru îmbunătățirea sănătății mintale în rândul tinerilor.

Citește și Nababii de la stat: cumulează pensia cu salariul, ridică 4.000-5.000 de euro/lună, au câte două case, trei mașini și soțiile în Sistem

„Generația mea se confruntă cu multe provocări când vine vorba de sănătatea mintală: presiunea de a ne conforma standardelor societății, teama de a fi lăsați pe dinafară, dorința de a avea succes foarte repede, sistemul educațional din România care nu încurajează gândirea critică și creativitatea etc. Platformele de social media trebuie să-și asume și ele responsabilitatea când vine vorba de impactul pe care îl au asupra sănătății mintale a tinerilor și să încurajeze accesul facil la servicii terapeutice”, a declarat Selly în cadrul intervenției sale de astăzi. Mai multe, în Monitorul de Cluj.

Sursa foto – 9AM

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...