Zece primari PNL Mehedinţi au trecut la PSD

Data:

Zece primari PNL din Mehedinţi au trecut la PSD, potrivit preşedintelui social democraţilor din judeţ, Aladin Georgescu.

Aladin Georgescu, care este şi preşedinte al CJ Mehedinţi, a transmis pe pagina sa de Facebook că cei zece vor candida la următoarele alegeri din partea PSD.

„Spuneam în urmă cu ceva timp că ușa Organizației PSD Mehedinți este deschisă pentru toți cei care vor să se alăture echipei noastre și sigur, cei cu care noi putem face echipă pentru ca, împreună, să aducem plus valoare județului și implicit, comunităților pe care le reprezintă domniile lor! Mă bucur că astăzi, mai mulți primari din județul Mehedinți au ales să se alăture echipei PSD Mehedinți. Am convingerea că decizia domniilor lor a venit urmare a colaborării pe care am avut-o, urmare a faptului că de fiecare dată când a fost vorba despre investiții, fie pe fonduri europene, fie pe buget local, nu am ținut seama de culoarea politică a primarului când am decis să reabilităm drumuri județene sau să facem alt gen de investiții. Am făcut lucrurile astfel, întrucât vreau ca toți cetățenii județului să beneficieze de condiții cât mai bune de trai.

Citește și Primar şi viceprimar din Prahova, reţinuţi pentru abuz în serviciu, luare şi dare de mită

Îi cunosc pe fiecare în parte și știu că putem face o echipă bună împreună! Sunt bine ancorați în realitatea orașului și comunelor pe care le reprezintă, cunosc nevoile oamenilor și am convingerea că vom găsi, împreună, cele mai bune soluții pentru a le rezolva. Le mulțumesc pentru încredere și le doresc mult succes la alegeri! Am convingerea că împreună vom avea rezultate foarte bune!”, a transmis Georgescu.

Şi în judeţul Gorj, primarul PNL din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi întreaga organizaţie municipală au trecut la PSD, informează Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Monument în memoria eroului anticomunist Liviu Corneliu Babeş, la 35 de ani de la sacrificiul suprem

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a dezvelit sâmbătă monumentul dedicat...

Cărțile care dărâmă blocul. Cum s-a transformat în știre virală gluma unui scriitor

Cărțile care dărâmă blocul și locatarii care au reclamat,...

A murit scriitorul Dinu Săraru

A murit scriitorul Dinu Săraru sâmbătă, la vârsta de...

Incendiu la bordul unei nave din portul Sulina

Incendiu la bordul unei nave din portul Sulina. O...