Nou meci din Liga Campionilor la Mioveni. Rapid Bucureşti joacă cu Krim Mercator Ljubljana

Data:

Nou meci din Liga Campionilor la Mioveni. Rapid Bucureşti joacă cu Krim Mercator Ljubljana. Gruparea bucureşteană de handbal femininin avea programat acest meci la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Oficialii bucureşteni nu au ajuns la un acord cu federația de Taekwondo, astfel că s-a luat decizia ca Sala Sporturilor din Mioveni să fie gazda confruntării cu echipa din Slovenia.

Acesta e programat sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17 şi face parte din runda a şasea. Înaintea confruntării din judeţul Argeş, Rapid se va deplasa la Metz, în etapa a cincea.

Echipa bucureşteană se află actualmente pe locul al şaselea, cu 3 puncte, iar în cel mai recent meci a făcut egal cu Ferencvaros, scor 24-24.

Citește și VIDEO Automatul de colectat deșeuri reciclabile cumpărat de Primăria Focșani zace de un an în depozit

Biletele pentru meciul de handbal feminin de la Mioveni se cumpăra accesând următorul link: https://www.entertix.ro/bilete/18914/cs-rapid-krim-mercator-ljubljana-28-octombrie-2023-sala-sporturilor-mioveni-mioveni.html?

Pe 9 octombrie 2022, tot la Mioveni şi tot în Liga Campionilor, bucureştencele au învins gruparea daneză Esbjerg, cu 34-32, titrează Argeș Sport.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În câțiva ani, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, roșu, portocaliu și alb | Aktual24

Pe măsură ce mașinile și camioanele devin mai inteligente...

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști...