Zeci câini ținuți în condiții improprii într-un adăpost improvizat, salvaţi de poliţişti

Data:

Zeci de câini ținuți în condiții improprii au fost salvați de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara în urma unei acțiuni desfășurate în zona Câmpu lui Neag, de pe raza orașului Uricani.

Patrupedele erau ținute într-o rulotă, nu aveau mâncare suficientă și nici nu erau îngrijite așa cum trebuie. Sunt aceiași câini pe care un cetățean spaniol îi adăpostea în zona Mierleasa de pe raza municipiului Lupeni.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Rusia. 5 scenarii cu Putin și fără Putin

„A fost depistat un bărbat în vârstă 53 de ani, care deținea un adăpost improvizat poziționat pe raza Ocolului Silvic Lupeni, unde se aflau peste 90 de câini aparținând rasei comune.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu asigura animalelor un adăpost corespunzător, hrană suficientă și asistență medicală veterinară, așa după cum prevede legislația în vigoare”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Continuarea, în Gazeta de dimineață


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related