Zeci de mașini cu număr de Ucraina sunt abandonate în parcarea Aeroportului Suceava

Data:

Câteva zeci de mașini cu număr de Ucraina sunt abandonate în parcarea Aeroportului Suceava, fără a exista vreo informație dacă proprietarii acestora se vor întoarce din țările în care au plecat, scrie Monitorul de Suceava.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că la aeroportul Suceava „avem o problemă uriașă” în ceea ce privește locurile de parcare blocate de mașinile cu număr de Ucraina.

„Sunt foarte multe mașini, în special cu număr de Ucraina, lăsate abandonate de  oamenii care au plecat cu avionul. Și multe parcări sunt blocate de mașinile lor.

Trebuie să găsim niște formule să extindem suprafața de parcări în aeroportul de la Suceava, care a devenit neîncăpătoare”, a spus șeful administrației județene.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autografele unor personalități legionare, prezentate la Biblioteca Județeană din Prahova

Autografele unor personalități legionare sunt incluse într-o expoziție prezentată...

#CoffeeBach, faimosul brand de… muzică. For the best coffee in town, call 0-800-BACH!

#CoffeeBach. În mansarda unei vile de patrimoniu, frumos renovate,...

Criminal evadat din București, prins în Oradea, după ce a fost recunoscut de un cetățean

Un criminal încarcerat la Penitenciarul Rahova din București, care a reușit să evadeze marți, în timp ce se afla sub escortă, a fost prins la Oradea, după ce un cetățean l-a recunoscut și a sunat la 112.