300 de cazuri de urgență pe zi, la Spitalul Județean din Cluj-Napoca

Data:

Peste 300 de pacienți s-au prezentat la UPU și în camerele de gardă de la Spitalul Județean din Cluj-Napoca în anul 2023.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca a organizat, marți, 30 ianuarie, o conferință de presă având ca temă principală bilanțul activităților spitalului pe anul 2023. În cadrul acesteia, reprezentanții unități au oferit cifre despre pacienții care s-au prezentat la spital cu urgențe sau care au necesitat internări.

„Secvența privind analiza activitățile medicale pe anul 2023 a scos în evidență amploarea serviciilor medicale la nivelul spitalului: 52.354 pacienți externați pe spitalizare continuă, 110.137 prezentări la UPU și la camerele de gardă, 163.698 consultații în ambulatoriu”, transmit reprezentanții SCJU Cluj-Napoca.

Citește și: Milionarul Dragoș Dobrescu nu scapă de proces. Instanța Supremă a decis că faptele nu se prescriu

Asta ar însemna că circa 301 de pacienți s-au prezentat zilnic la UPU și în camerele de gardă, aproximativ 143 de pacienți au fost externați pe spitalizare continuă în fiecare zi și au fost făcute zilnic 448 de consultații în ambulatoriu.

„Investițiile în infrastructura spitalului au ca obiectiv creșterea gradului de satisfacție al pacienților și crearea unor condiții de lucru mai bune pentru personalul medico-sanitar. Majoritatea investițiilor derulate în acest moment sunt parte a proiectelor de finanțare PNRR sau POIM, un număr de 5 proiecte în valoare totală de 339.786.582 lei, aflate în diferite stadii de implementare”, a mai transmis SCJU Cluj.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Ce l-a determinat pe Ciolacu să iasă din complicitatea dulce cu liderul AUR

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related