66 de piloți vor lua startul la Trofeul Câmpulung Muscel 2023

Data:

Vor fi 66 de piloți, inclusiv din Argeş, la startul Trofeului Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Etapa de la Câmpulung va decide și campionul din 2023 la general, dar și la mai multe clase, astfel că nu lipsesc nici principalii protagoniști. În același timp, 15 piloți debutanți își vor testa abilitățile pe traseul de trei kilometri de la Lerești-Voina, considerat unul dintre cele mai spectaculoase și mai tehnice din circuitul național.

Vor deschide traseul Valentin Porcișteanu, Dorin Banciu și Alex (Kellu) Gorgan cei care, ani de-a rândul, au oferit publicului spectacole la cel mai înalt nivel!
Restricţii de circulație pe DJ 734 Lereşti-Voina!
Având în vedere derularea competiției, informăm participanţii la trafic că, în acest weekend, circulaţia pe DJ 734 Voineşti-Lerești-Voina este restricţionată în sectorul cuprins între kilometrul 8+ 00 și kilometrul 13+ 800 astfel: sâmbătă, 21 octombrie, între orele 8.00 – 18.00, duminică, 22 octombrie, între orele 8.00 – 17.00.

Citește și: Aktual24 | Interceptări israeliene care ar dovedi că spitalul din Gaza a fost lovit de o rachetă a Jihadului Islamic: „Este de la noi?/ Așa se pare”

De asemenea, organizatorii fac apel la publicul spectator să respecte regulile de siguranță și indicaţiile staff-ului și oamenilor de ordine pentru a preîntâmpina orice incident! Sportul cu motor înseamnă adrenalină şi spectacol, dar implică şi riscuri!

Ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ajuns la cea dea a XII-a ediție, este organizat în perioada 21-22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Câmpulung, al Consiliului Județean Argeș și al Primăriei și Consiliului Local Lereşti, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Continuare în Arges-Sport.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: captură video Facebook Trofeul Campulung Muscel)

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...