A mai rămas o zi până la UNTOLD – scena este cea mai mare de până acum

Data:

A mai rămas o zi până la deschiderea festivalului UNTOLD, iar pregătirile sunt în toi. Scena mare de la UNTOLD de la Cluj Arena este aproape gata pentru o nouă ediție magică a festivalului clujean, care îl are pe Pheonix ca personaj principal.

Pentru cea de-a 8-a ediție, creatorii UNTOLD prezintă un nou concept creativ captivant: un uriaș tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătrați, te invită să sărbătorești viața așa cum nu am mai făcut-o până acum.

Citește și Noul plan de măsuri fiscale al coaliției: „E un adevărat măcel fiscal”

„O sclipire magică face ca portarul dintre lumea reală și lumea imaginară să devină invizibil și odată ce această sclipire se aprinde, suntem cu toții cuprinși de această  bucurie pură. Toate acele mici  particule se transformă în ceva spectaculos: un vortex de lumini, unice în felul lor, aflate într-o continuă interacțiune pentru a crea cu adevărat special: un PHOENIX în cele mai vii culori. În timpul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și al magiei, aducând împreună cei mai mari artiști și DJ-uri din întreaga lume. UNTOLD reprezintă locul în care iubitorii muzicii se pot conecta cu artiști de top pentru a trăi momente incredibile”, au transmis organizatorii când au prezentat noul concept al festivalului.

În mitologia clasică, Pheonix este o pasăre unică ce a trăit cinci sau șase secole în deșertul arab. După acest timp, Pheonix a ars pe un rug funerar și a renăscut din cenușă cu tinerețe reînnoită pentru a trăi un alt ciclu, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related