A patra licitație pentru construirea tronsonului Suplacu de Barcău – Chiribiș al Autostrăzii Transilvania

Data:

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a scos din nou la licitație, pentru a patra oară, contractul pentru construirea celor 26,35 kilometri ai Autostrăzii Transilvania între Suplacu de Barcău și Chiribiș.

CNAIR este dispusă să ofere constructorului aproape un miliard de lei.

„Miercuri, 4 ianuarie 2023, CNAIR a transmis spre publicare în JOUE (Jurnalul Oficial al Uniunii Europene) anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru proiectarea și execuția, respectiv pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550), în lungime de 26,35 km”, a anunțat CNAIR joi, printr-un comunicat de presă, în care precizează că data limită pentru depunerea ofertelor este 15 martie.

Citește și: Judecătorul Daniel Grădinaru, ales preşedinte al CSM. Procurorul Daniel Horodniceanu, vicepreşedinte

Durata contractului ar urma să fie de 24 de luni, din care 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru executarea lucrărilor propriu-zise, iar valoarea estimată a contractului este de 937.532.814,55 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Captură video: Asociația Pro Infrastructură)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related