Un brăilean a trimis din Spania 4 kg de canabis într-un colet pentru bunica

Data:

Tribunalul Brăila l-a condamnat la sfârșitul anului trecut pe un individ acuzat de trafic de droguri de risc și introducerea în ţară de droguri de risc. Dosarul penal a fost instrumentat de DIICOT – Structura Centrală.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii august 2022, atunci când coletul ajuns în Brăila a fost interceptat de procurorii antimafia. Bărbatul a recunoscut faptele în fața instanței.

Citește și: PRESShub în 2022. Ce am făcut și cu ce bani

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, brăileanul a pus o cantitate de 4 kg de canabis în pungi de plastic vidate, apoi le-a introdus în două PET-uri cu apă, pe care le-a predat într-un colet unei firme de curierat din Madrid.

Destinatarul era bunica bărbatului, aflată în Brăila, care, potrivit documentelor de la firma de curierat, trebuia să primească „alimente și dulciuri”.

Citește articolul integral pe Debraila.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related