Accident grav în Olt. O maşină s-a răsturnat şi a luat foc. Șoferul a murit

Data:

Accident grav în Olt. Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat duminică dimineaţă pe Centura municipiului Caracal (VO6G) şi a luat foc, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism pe VO6G, în municipiul Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar bărbatul a decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

Citește și: România și statele din regiune colaborează cu Rusia la Marea Neagră. De ce nu este exclusă Federația Rusă din OCEMN

Accident grav în Olt

Şoferul maşinii a fost găsit în interiorul autovehiculului, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Incendiul care a cuprins maşina a fost stins de pompieri, autoturismul fiind distrus în totalitate.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat şoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

Citește și: România a câștigat procesul pentru Roșia Montană

În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ce așteptări aveți de la PRESShub? Apăsați aici pentru a răspunde la întrebările din sondajul nostru.

(Sursa foto: Departamentul pentru Situații de Urgență / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...