Acidul hialuronic perfect pentru o piele frumoasă și hidratată în sezonul cald

Data:

Elasticitatea pielii este cheia pentru a străluci în orice sezon. In sezonul cald, când soarele strălucește mai intens, este esențial să ne asigurăm că pielea noastră este hidratată și protejată.

În acest sens, Juvederm Volite, un tratament revoluționar de întinerire cu acid hialuronic, devine aliatul de încredere pentru a obține o piele fresh și rejuvenată. Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, doctor în Stiințe Medicale și expert în Estetica Medicală ne spune de ce Juvederm Volite oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți perfect în propria piele.

Tehnologia Vycross oferă rezultate uimitoare

Dezvoltat de experții de la Allergan, Juvederm Volite impresionează prin tehnologia sa avansată Vycross. Această tehnologie inovatoare permite tratamentului să acționeze în profunzime, crescând densitatea straturilor epidermice și oferind hidratare pe termen lung. Rezultatul? O piele mai fermă, mai elastică și vizibil rejuvenată.

Vara, pielea este expusă mai mult la soare, căldură și alte agresiuni externe care pot duce la deshidratare și la deteriorarea pielii. Recomand Juvederm Volite în această perioadă, care ajută la menținerea hidratării și sănătății pielii. Hidratarea pielii este esențială pentru a preveni uscarea excesivă, deshidratarea și apariția ridurilor. Prin injectarea Juvederm Volite, se pot obține rezultate vizibile în ceea ce privește hidratarea și îmbunătățirea texturii pielii, fără a necesita un timp de recuperare prelungit.”, explică Dr. Amalia Anghel.

Lifting natural, rezultate vizibile instantaneu

Cu Juvederm Volite, beneficiile sunt imediate și de durată. După o singură procedură, veți observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii feței, gâtului, decolteului și al mâinilor.

Ridurile fine sunt corectate, iar pielea este hidratată în profunzime, păstrându-și elasticitatea naturală timp de până la 9 luni. Prin refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, Juvederm Volite contribuie la restabilirea elasticității și fermității naturale a pielii.

Acest lucru înseamnă că veți străluci de frumusețe și prospețime pentru o perioadă îndelungată. Iar asta fără a fi nevoie de proceduri repetate în mod frecvent.

Dr. Amalia Anghel: “La SkinMed Clinic, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune tratamente într-un mediu sigur și confortabil. Echipa noastră de medici specialiști, cu o vastă experiență în domeniul dermatologiei, vă asigură că veți primi cele mai bune îngrijiri. Cu Juvederm Volite, beneficiile nu se limitează doar la aspectul pielii, ci și la confortul din timpul procedurii.

Datorită acului fin și a formulei care conține lidocaină, un anestezic local, disconfortul este redus la minim. Astfel, rezultatele sunt obținute într-un mod cât se poate de plăcut.”

Juvederm Volite VS. alte tipuri de fillere pe bază de acid hialuronic:

Formula adaptată pentru hidratare profundă: Juvederm Volite are o formulă special concepută pentru a penetra mai profund în piele și pentru a oferi hidratare în straturile mai profunde ale dermei. Acest lucru ajută la îmbunătățirea hidratării și elasticității pielii pe termen lung.

Tehnologia VYCROSS: Juvederm Volite utilizează tehnologia VYCROSS, care este o tehnologie patentată de combinație a diferitelor greutăți moleculare ale acidului hialuronic. Acest lucru permite o integrare mai bună în țesutul pielii și rezultate mai naturale și mai durabile.

Rezultate de lungă durată: Datorită formulei sale și tehnologiei utilizate, Juvederm Volite poate oferi rezultate vizibile și de lungă durată în ceea ce privește hidratarea și îmbunătățirea texturii pielii.

Menținerea aspectului natural al pielii: Un alt aspect important al Juvederm Volite este că este conceput să ofere rezultate subtile și naturale. Astfel, nu creează aspectul de „umplere excesivă” sau de „plastic” pe care îl pot avea unele dintre celelalte tipuri de fillere.

VIDEO

YouTube video
YouTube video
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Hainele noi de sărbători, un obicei practicat de primii creștini de Paște | Crișana

Hainele noi de sărbători, un obicei practicat de primii...

Unde petrec românii Paștele | Funky Travel

Unde petrec românii Paștele? În 2024, 1 Mai și...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...

Cele mai bune locuri pentru vacanța de Paște și 1 Mai, în România

Cele mai bune locuri pentru vacanța de Paște și...