Aktual24: Canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu, suspendat pentru incitare la ură | VIDEO

Data:

Canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu a fost suspendat, timp de o săptămâna, după ce fostul jurnalist a lăudat politica externă a lui Nicolae Ceaușescu.

„Nu înseamnă a incită la ură”

Invazia lui Putin a falimentat Biserica rusă din Moldova – PRESShub

Iată comunicatul transmis de „echipa Ion Cristoiu blog”:

„(…) Peste 61.000 de oameni au ales să urmărească acest canal. Vă mulțumim și vă promitem că nu vom ceda șantajului menit a ne transforme într-un canal de propagandă de război.
Am rezistat în cazul Războiului din Ucraina. Vom rezistă și în cazul noului Război, mult mai periculos pentru pacea lumii decât cel din Ucraina: Războiul din Orientul Mijlociu.

Ca și în cazul Războiului din Ucraina, YouTube a decis cenzurarea informațiilor și analizelor care contravin propagandei de Război a uneia din părți.

Numai așa se explică decizia abuzivă de a elimina pastilă intitulată <<Lumii de azi îi lipsește un Nicolae Ceaușescu>> și a ne suspenda orice apariție timp de o săptămâna pe motiv că următoarele afirmații ale lui Ion Cristoiu incită la ură:

Orice om normal își da seama că a susține ipoteza unui fake news pus la cale de premierul Beniamin Netanyahu (multe site-uri și televiziuni occidentale au pus la îndoială autenticitatea informațiilor livrate presei de politicianul din Israel) și a denunța presă de partid și de stat din România că vrea sânge palestinian, ca răzbunare pentru atacul terorist, nu înseamnă a incită la ură.

Credem că tocmai încurajarea guvernului Netanyahu de a comite crime de război în numele răzbunării pe populația civilă din Gaza e o incitare la ură (…).

Ne e tot mai limpede că decizia YouTube ține de șantajarea noastră pentru a ne face să mințim sub semnul propagandei de Război a uneia din părți”.

Articolul integral, în Aktual 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...