Aktual24: Cine e medicul ginecolog trimis de în judecată pentru malpraxis

Data:

Medicul ginecolog trimis de în judecată pentru vătămare corporală din culpă este, potrivit unor surse judiciare care au vorbit cu aktual24.ro, Mădălina Gheorghe. Ea a lucrat la Filantropia și la Donna Medical Center.

„La dată 21.02.2019, medicul în specialitatea obstetrică-ginecologie i-a efectuat persoanei vătămate o întrerupere de sarcina la Spitalul Filantropia, intervenție în cursul căreia s-a produs o perforație a tranșei uterine.

Post intervenție, până la momentul externării, medicul nu a efectuat o supraveghere efectivă a pacientei, de natură a identifica elemente clinice și simptomatologice pentru diagnosticarea perforației de tranșă uterină.

Urmare nediagnosticarii complicației medicale asociate intervenției medicale, starea de sănătate a persoanei vătămate s-a agravat și s-a impus deplasarea de urgență, în cursul aceleiași zile, la Spitalul Universitar Elias, unde persoană vătămată a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru salvarea vieții”, au explicat procurorii.

Dosarul a fost trimis, spre competență soluționare, Judecătoriei Sectorului 1 București.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de Procedura Penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanța, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului.

Citește și: UPDATE/VIDEO Explozie urmată de incendiu la o magistrală de gaz în apropiere de Focșani: 4 muncitori au murit carbonizați. Cauza: fisurarea magistralei ca urmare a executării lucrărilor la autostrada A7

Medicul ginecolog trimis de în judecată. Reacțiile pacientelor

Pe site-ul copilul.ro sunt numeroase comentarii dure la adresa acestui medic din partea mamelor care au avut de-a face cu inculpata.

Mitasca Alexandra: O doctoriță de care trebuie să fugiți. 2 lucruri vreau să vă spun că nu mi-am mai scos firele după naștere cu ea, și că după ce am născut s-a dus soțul cu un plic la „dansa” și a întrebat cât are acolo și a zis că 6 mil.

Și a spus să mai adauge încă 4 milioane (păcat că nu am reușit să filmez sau să înregistrez audio). Treaba cu steluțele nu e corectă, pt. că nu merită nici o steluță.

Citește și: Noi audieri în cazul Alexandrei Ivanov, gravida care a murit după o noapte de chin, la Maternitatea Botoșani. Mai mulţi martori, dar şi familia tinerei, au ajuns la IPJ 

Cătălina: Am născut la ea și copilul a ieșit cu o malformație pe care am descoperit-o la 12 ani după naștere, iar când am născut m-a trimis să îi mai aduc bani că ăla nu e spital, e piață, copilul mi-a ieșit mov pentru că trebuia să aibă grijă de clientele care plătesc bine un doctor, de tot rahatul, nu merită nici o stea.

Continuarea, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. arestati.Problema e cu cei care trateaza gresit, cu intentie de multe ori,acuzati chiar de ucidere, vezi Robe polizu, Tesloianu Iasi, samd, multi probabil.Si pe bani multi ,in privat, de multe ori.Cautati pe net acuzatii despre marile lanturi private.Si nu li se intampla ceva.Ar trebui ca pacientii sa si descrie experientele.In familia mea, o ruda a fost la Dr Ana Maria Mitrica, cardiologie.Desi avea anterior diagnostic de cardiopatie ischemica,simptome specifice care se agravasera, aceasta i a spus ca nu are ceva, doar usoara hta.consult superrapid, pe bani multi.Cateva zile mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise ,dr Ana Mitrica nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns.Sec si rece.Precum doamna cu doasa.Anterior, fusese si la Dr cardiolog Roatesi, care, intr un minut a executat o ecografie cardiaca in fals, a pus valorile a vreo 40 de parametrii intr un minut,din imaginatie,asta pentru a proteja sonda ecografica de uzura ,fiind scumpa sonda.O sarlatanie potential letala.Vorbind de letal, Dr cardiolog Dumitru Ivascu, timp de un an i a prescris o combinatie de betablocante si antiperhetensive, a caror combinatie era interzisa, conform prospectelor,daca le citea la timp, unele fiind interzise pentru cei cu cardiopatie ischemica,conform prospect.Practic,tratamentul i a inrautatit starea de sanatate.Prescris cu intentie de inrautatire.Internat la elias prin upu,infarct, a intalnit o doamna care timp de doi ani fusese pacienta dr Dumitru Ivascu si ajunsese aproape imobilizata la pat.Asa se intampla daca ai incredere in medici, ca oameni.Poti muri.Unii te omoara amabil, zambind.Si nu sunt arestati, doar cei care deranjeaza pe cei sadici, probabil.Oameni buni, povestiti nemultumirile, murim,suferim dar macar nu mai platim, sa i evitam ,sa nu le mai dam satisfactie , macar atat se poate face,daca politica de stat e criminala si ii ocroteste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...