Aktual24: Cum arată pagina de FB a unui jandarm care a lovit o jurnalistă pe 10 August. Înjuraturi la adresa presei și a lui Nicușor Dan

Data:

Aktual24 – Cum arată pagina de FB a unui jandarm care a lovit o jurnalistă pe 10 August: înjuraturi la adresa presei și a lui Nicușor Dan. Unul dintre jandarmii trimisi in judecata in Dosarul 10 August este plutonierul adjunct Florea Carmocanu.

El a lovit atunci o jurnalista si l-a batut pe un turist israelian, care fusese smuls dintr-un taxi. Pagina de Facebook a jandarmului este plina de injuraturi obscene, scrise agramat.

Pe 10 august 2018, Florea Carmocanu facea parte din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, Batalionul 3, Detasamentul 4, Grupa 4. El a fost trimis in judecata pentru doua infractiuni de purtare abuziva, pentru ca a lovit-o pe jurnalista Georgiana Florea si l-a batut pe israelianul Avraham Sade.

Citește și Cartea de identitate electronică dă eroare. Cardul de sănătate atașat este nefuncțional

„Inculpatul plt.adj. CARMOCANU FLOREA, subofiter in cadrul DGJMB – Batalion 3 – Detasament 4 – Grupa nr. 4, in noaptea de 10/11.08.2018, in jurul orei 01.15, in timp ce se afla la intersectia bulevardelor Banu Manta cu Ion Mihalache, situata in apropierea Pietei Victoria, fiind in exercitarea atributiilor de serviciu in cadrul misiunii de asigurare si restabilire a ordinii publice, in mod nelegal a bruscat partea civila FLOREA GEORGIANA ADINA, fotojurnalist de profesie, impingand-o cu bratele de pe trotuar pe partea carosabila si solicitandu-i in acelasi timp sa nu mai filmeze un incident in care erau implicati mai multi colegi jandarmi ai inculpatului, agresiune ce a cauzat persoanei vatamate suferinte fizice.

Continuarea în Aktual 24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...