Aktual24 | Cunoscut medic din București reținut pentru „furt calificat”

Data:

Cunoscut medic din București, reținut pentru „furt calificat”. Politistii efectueaza miercuri perchezitii la domiciliul acestuia si la clinica sa privata. Medicul a fost retinut pentru 24 de ore.

„La data de 3 octombrie 2023, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 5 Politie au pus in executare 2 mandate de perchezitie domiciliara, in Municipiul Bucuresti, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

Citește și: Arhitecta Regelui Charles în Transilvania: „Restaurare? Ȋntreprinderea e o minciună de la un capăt la altul!”

In fapt, la data de 26 septembrie 2023, Sectia 5 Politie a fost sesizata, prin sistem 112, de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrasi 35.000 de euro, din locuinta sa situata in Sectorul 1.

Care sunt acuzațiile

Astfel, in vederea probarii activitatii infractionale a barbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse in aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliara, fiind gasite si ridicate sume importante, in lei si valuta, in valoare de aproximativ 86.500 de euro, a caror provenienta nu a putut fi justificata.

Citește și Inspectorul șef al ISCTR Cluj, reținut pentru luare de mită

Banuitul a fost depistat si condus la audieri, iar in baza probatoriului administrat in cauza, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala. De asemenea, prejudiciul creat prin savarsirea faptei a fost recuperat si predat persoanei vatamate.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean, alternativă la DN 7 Valea Oltului, va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

După asfaltarea DJ 703H, drum județean alternativă la DN...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...