VIDEO Imagini cu jaful dat de un hoț de bijuterii într-un magazin din Craiova

Data:

Imagini cu jaful dat de un hoț de bijuterii au fost făcute publice de polițiștii din Craiova. Înregistrarea, din 6 septembrie a.c., sunt parcă desprinse din filmele americane. Bărbatul este protejat de un costum alb pentru a nu lăsa urme, se târăște pe podea cu mișcări atente, în gură ține o lanternă, iar într-o mână un sac.

Cu tot efortul depus, organele de anchetă au reținut un bărbat, dar și o femeie, fiind suspectați de comiterea infracțiunii de furt calificat. Cei doi au fost prinși pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, pe unde voiau să fugă din țară. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, judeţul Teleorman.

A furat bijuterii de 880.000 de lei

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în dimineaţa zilei de 6 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat din Craiova că, în noaptea de 05/06 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Brestei, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Citește și La Craiova a început montarea iluminatului festiv pentru Crăciun

Având în vedere natura evenimentului şi modul de operare folosit, o echipă complexă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului, preluând cauza, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. 

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 05/06 septembrie a.c., bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, femeia rămânând în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei”, a informat IPJ Dolj.

Cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, cei doi au fost identificaţi, ieri, în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, fiind preluaţi şi conduşi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

VIDEO poate fi urmărit în publicația Știri Craiova.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...