Aktual24: Duios, legea Anastasia trecea pe lângă beizadelele drogate

Data:

Dacă, așa cum zic parapsihologii, energia negativă pe care oamenii o degajă ar putea ucide, la valul de indignare care i-a cuprins ieri pe milioane de români, după accidentul de la 2 Mai, beizadeaua drogată ar fi trebuit să fi murit în chinuri, arsă că de fulger, vaporizată ca de explozia atomică.

Dar băiețașul n-a pățit nimic și a rămas doar prăjit de droguri, dovadă că nici energiile negative nu mai sunt ce erau odată…

Văd acum că oamenii se bucură totuși că ucigașul nu va mai scapă de pușcărie, ca Mario Iorgulescu și alți derbedei celebri, fiindcă a intrat în vigoare Legea Anastasia, care elimină posibilitatea condamnării cu suspendare pentru șoferii care săvârșesc accidente grave conducând fară permis, beți sau drogați.

„Cel puțin zece ani va face nenorocitul!”, „Nu-l mai scapă milioanele babacilor!”, „O să ajungă fetiță la toată Jilava!”, jubilează de ieri justițiarii de Facebook.

Alo, băieții, mai subțire cu entuziasmul, că s-ar putea să vă bucurați degeaba. Ați uitat că trăim în România și asta ne ocupă tot timpul, ba uneori ne mai și omoară cu zile?

Da, Legea Anastasia a intrat în vigoare luna trecută și prevede, într-adevăr, că omorul din culpă produs sub influența drogurilor este pasibil musai de închisoare cu executare. O fi, fraților, dar nu pentru oricine.

Poate o să fie pentru vreun gherțoi din Vaslui care s-a urcat beat la volan și a omorât vreun biciclist sau pentru vreun puradel de 15 ani care a luat cazanul adus de tac-so din Jermania și a lovit un om, fară să aibă permis de conducere.

Citește și: Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai. Au afaceri imobiliare de milioane de euro în Capitală

Dar pentru un individ ca ăla de la 2 Mai, ai cărui părinți sunt suficient de bogați cât să plătească de zece ori pensia specială pe trei vieți oricărui judecător din România, asemenea legi nu se aplică.

Nici nu vă imaginați câte chichițe avocățești au la dispoziție cei care-l vor apară pe băiatul lui tăticu și mămica!

Dacă nu credeți, aruncați o privire peste Adriatica, să-l vedeți pe Mario Iorgulescu ce poze postează pe Insta și cât de bine se dixtrează în Bella Italia – pe el tot avocații l-au făcut scapăt.

Continuarea în Aktual 24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...

Premiul Carol cel Mare, acordat rabinului Pinchas Goldschmidt

Premiul Carol cel Mare, acordat de oraşul Aachen, este...

Florin Piersic a fost operat. Starea actorului este stabilă

Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de...