Aktual24: Mașină cu numere de România ridicată în Bulgaria: „Noi, bulgarii, avem o părere proastă de cum conduc șoferii români”

Data:

Mașină cu numere de România ridicată în Bulgaria. O postare pe popularul forum Reddit România legată de faptul că o mașină cu numere de București a fost ridicată pentru că a parcat în loc interzis a determinat o reacție din partea unui cetățean bulgar care a detaliat cum îi văd bulgarii pe cetățenii români care călătoresc prin țara lor.

„Bulgaria nu-i România”, se intitulează postarea de pe Reddit România care a stârnit o aprigă dezbatere între șoferii români care au fost prin Bulgaria.

„Eram în Varna, mă grăbeam undeva și am lăsat-o într-un loc nemarcat unde erau și alții parcați cu numere românești. La întoarcere aveam roata blocată. Zic: aia e, e pe merit, hai să-i caut pe băieți să achit amenda. Vorbesc cu un paznic, zice ‘100 m mai incolo’. Ajung acolo, e o tonetă cu vreo 4-5 burtoși la coadă cu scandalul la purtător, înjurând într-o romgleză gen facyuyayo pe o biată casieriță care probabil nu înțelegea cu ce a greșit. Mă pun și io la coadă și intreb ‘pentru deblocare stați’? Ăia: ‘da frate, hai sa facem protest, să vină protv-ul, nu e normal să blocheze roata’. Când le-am zis că așa e legea la bulgari au avut o expresie goală de parcă vorbeam altă limbă apoi au uitat că exist”, a relatat un român.

„Și mie mi-au blocat roata în Varna pentru că am uitat să plătesc parcarea pentru următoarea zi. Am sunat la numărul de pe bilet, doamna de la telefon vorbea engleza, mi-a zis să stau la mașină că o să vină colegii ei. În 5 minute au venit cu o dubiță electrică, și ei vorbeau engleza, ne-au deblocat roata și am plătit amenda cu cardul, aveau POS la ei. Am rămas surprins”, a povestit un alt român.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Pakistanez umilit de Poliția de Frontieră de la Aeroportul Otopeni. „Nu ți-aș recomanda să vii în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...