Aktual24: Olguța Vasilescu vrea să-i impresioneze pe craioveni cu un nou record

Data:

Olguța Vasilescu vrea să-i impresioneze pe craioveni cu un nou record. Primarul PSD îi anunță pe olteni că le aduce o nouă minune în oraș.

„Cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România a fost deja montată la Craiova. Are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Nu ratați Târgul de Craciun de la Craiova, fiindca nici nu știți ce pierdeți!”, a transmis Vasilescu, marți seara, pe Facebook.

Olguța Vasilescu pare obsedată să îi impresioneze pe alegători cu minunile pe care le face la Craiova, însă pe banii lor, pe bani publici.

Vasilescu a anunțat deja că vrea să aducă de Crăciun cele mai mari căsuțe și cel mai mare ceas.

Ea a plătit 23.000 de euro unui site micuț de turism pentru a susține că Târgul de Paște de la Craiova este cel mai râvnit de turiștii din Europa.

Citește și: Cine sunt judecătorii care au ridicat sechestrul de 35 milioane de euro pe averea lui Ovidiu Tender

Primăria Craiova a plătit suma de 22.990 de euro unui site înregistrat în Marea Britanie pentru ca acesta să pună Târgul de Paște de la Craiova pe primul loc într-un top european al destinațiilor de Paște.

Primarul Lia Olguța Vasilescu s-a lăudat apoi pe la televiziuni, pe baza acestei reclame plătite, ca „suntem prima destinație de Paște din Europa”.

Citește și: Primarul sfidează instituțiile de control: deține un PFA, deși legea îi interzice

Într-o primă fază, Consiliul Local a aprobat ca primăria să plătească 22.990 de euro site-ului europeanbestdestinations.com. Conform www.similarweb.com, un site care monitorează traficul pe internet, europeanbestdestinations.com are în jur de 10.000 de accesări pe zi, fiind pe locul 18.740 în topul site-urile din Marea Britanie și pe locul 414 în topul site-urilor de turism înregistrate în Marea Britanie.

În baza contractului cu Primăria Craiova, europeanbestdestinations.com a decis că Târgul de Paște din Craiova este pe primul loc în topul celor mai bune destinații turistice de Paște.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
5 COMENTARII
  1. Doar nu da din banii ei!Mai bine ar rezolva canalizarea sau alte urgente…sau …se suie în roata când se inunda orașul de la ploi?!!

  2. Avantajul este ca voi cei ofticați puteți sa fiți tratați ori la Leamna ori la spitalul nr.3.Problema este ca tot din bani publici.Hai Sictir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related