Aktual24 | Reacția americanilor la vederea unei Dacia 1310: „I-am dat și 130 hm/h”

Data:

Reacția americanilor la vederea unei Dacia 1310: un român care conduce o Dacia 1310 prin Detroit, în Statele Unite, a dezvăluit utilizatorilor comunității Reddit România cum reacționează americanii la vederea mașinii sale.

„Reacția comună e ‘what the hell îs that’ (Ce naiba este asta?). Unii cred că e ceva Peugeot, alții știu ce mașină e.

Primesc claxoane în trafic și văd lumea cu telefonul scos cum fac poze și filmează”, a relatat românul pe Reddit.

Citește și: Problemele din programa pentru Istoria evreilor. Holocaustul, ignorate de Ministerul Educației și de experți

Nu a avut probleme cu mașina

Românul spune că și-a condus Dacia chiar și cu 130 km/h.

„Încă nu m-a oprit poliția, deși a mers în spatele meu”, a adăugat șoferul de Dacia. El a povestit și cum s-a mutat în Detroit.

„Am ajuns acum 10 ani, prin reîntregirea familiei, dar între timp familia s-a cam dus, așa că îs cam pe cont propriu. Mi-am găsit job ca mecanic în garaje de camioane și asta fac de vreo 8 ani.

Citește și: Arhitecta Regelui Charles în Transilvania: „Restaurare? Ȋntreprinderea e o minciună de la un capăt la altul!”

Culture shock cel mai mare a fost că aici e o sărăcie de nu se poate, drumuri proaste și mereu în reparații, părăseli, și distanțe între diverse obiective care nu pot fi parcurse decât cu mașină, transportul în comun fiind foarte rar către suburbii.

Chiar mă gândeam că mă bucur că mi-am petrecut 30 de ani din viață în Europa, aici viața socială nu prea e, în general doar lucrezi și dormi.

Plus, la vârsta mea cam toți îs familiști și mai rar la ieșite. Nu mă mai gândesc la mașini românești, aș fi vrut un Aro în loc de Dacia, dar am găsit-o pe asta și am sărit pe ea.”

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.