AKTUAL24 | Reacția tânărului agresat de Simion: „Nu sunt membru USR, nu sunt membru de partid”

Data:

Reacția tânărului agresat de Simion: acesta a transmis redacției aktual24.ro un mesaj în care își prezintă punctul de vedere în legătură cu acuzațiile liderului AUR.

Tânărul nu a dorit să-i fie publicat numele, deocamdată, însă aktual24.ro poate să-i confirme identitatea.

„Nu «m-a atins cu calm pe mâna», ci a vrut să SMULGĂ telefonul”


„Sunt persoană care l-a interpelat pe dl. George Simion la festivalul (care NU a fost organizat de dumnealui) Micul de aur. Din motive lesne de înțeles, prefer să rămân anonim, subliniez iar.

Am fost agresat și nu “m-a atins cu calm pe mâna”, ci a vrut să SMULGĂ telefonul, prinzându-mă și de mâna – am și eu martori, bineînțeles, prieteni cu care am fost la festival.

Citește și: „Holocaustul nu e doar despre genocid, ci și despre efectul propagandei, al minciunii, despre violența limbajului”

„Nu este normal să încerci să smulgi «chiar și cu calm» obiecte din posesia altor persoane”

Aș dori să transmit prin intermediul presei un drept la replică către dl. Simion, urmare a explicațiilor (mincinoase) ale dumnealui:

Eu nu l-am jignit pe dumnealui, nu l-am înjurat, nu l-am făcut prost și nu i-am spus, cum se poate auzi pe înregistrare, ‘dacă mai vrei mai pun mâna pe ține, futu-….’. NU am mers la masă dumnealor înainte de a-l interpela direct – se și vede pe înregistrare că, inițial, reacționează…ok…așteptându-se să fiu vreun fan AUR.

Am fost agresat și nu “m-a atins cu calm pe mâna”, ci a vrut să SMULGĂ telefonul, prinzându-mă și de mâna – am și eu martori, bineînțeles, prieteni cu care am fost la festival.

Citește și: Rectorul SNSPA, Remus Pricopie: „George Simion, președintele AUR, a ales să redeschidă calea atacurilor legionaro-fasciste la adresa universităților”

Chiar și dacă, conform dumnealui, „a pus mâna pe telefon cu calm” este la fel de ilegal și ar trebui că românii să înțeleagă că nu este normal să încerci să smulgi „chiar și cu calm” obiecte din posesia altor persoane. Există, în acest sens, și un articol în codul penal intitulat „Furt” sau tentativă de furt.

Normal ar fi fost că domnul Simion, persoană recunoscută de altfel în spațiul public pentru filmările agresive din Parlament, să încheie conversația politicos, maxim să întoarcă spatele sau, dacă CHIAR se simțea agresat, să cheme forțele de ordine.

Continuarea, în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...