Aktual24: Realitatea TV, din nou amendată de CNA din cauza Dianei Șoșoacă și a Ancăi Alexandrescu

Data:

CNA a amendat, miercuri, postul Realitatea Plus cu 10.000 de lei pentru o emisiunea în care a difuzat fake news emise de senatoarea Diana Șoșoacă.

Declarațiile acesteia au fost difuzate în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, care este realizată de Anca Alexandrescu.

Printre titlurile afișate pe ecran s-au regăsit : „Șoșoacă: E un plan din umbră, România va fi împărțită în 5 părți” ; „Șoșoacă: Polonia vrea să fie cea de-a două cea mai mare țară din UE” ; „Șoșoacă: Polonia negociază preluarea Ucrainei” ; „Șoșoacă: Pericolul e destrămarea României” ; „Sosoaca: La sfârșitul războiului, Ucraina nu va mai exista”.

Citește și: Întâlnire între premierii Marcel Ciolacu și Viktor Orban. Discuții despre un tren de mare viteză Budapesta – București

CNA a amendat și marți două posturi de televiziune pentru că au găzduit pe larg fake news transmise de senatoarea Diana Șoșoacă și de reprezentanți ai AUR. Nasul TV a primit o amendă de 30.000 de lei, în timp ce Global News, post TV apropiat de AUR, a primit o amendă de 20.000 de lei.

Continuarea, în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Aktual24

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related