Al Di Meola: „Datorită medicilor români am o nouă viață!”

Data:

spot_img

Sala Palatului din București a fost martora unei serii de evenimente memorabile pentru industria muzicală internațională. Al Di Meola, cunoscutul chitarist american, a adunat în sala de spectacol ropote de aplauze minute in sir.

Publicul a avut un sentiment impresionant la finalul spectacolului, atunci când artistul a urcat pe scenă purtând un tricou pe care scria „I Love România”. Publicul a răspuns imediat cu ropote de aplauze și strigăte de încântare, întărind legătura specială pe care Al Di Meola o are cu țara noastră.

Totuși, momentul care a rămas întipărit în memoria tuturor celor prezenți nu a fost unul muzical, ci unul emoționant și profund personal. Artistul și-a început spectacolul cu un omagiu adus unui medic român remarcabil, fără de care poate că aceasta seară nu ar fi avut loc deloc.

Anul trecut, într-o circumstanță dramatică, Al Di Meola a suferit un infarct pe scena concertului sau de la Arenele Romane. A fost momentul acela crucial, în care intervenția promptă a medicului român l-a salvat literalmente de la moarte.

Pe lângă gestul impresionant de recunoștință, chitaristul a invitat pe scenă un alt mare artist, Ovidiu Lipan Țăndărică, care a oferit un show de senzație alături de Al Di Meola. Colaborarea lor a fost pur și simplu magică, făcând publicul să vibreze de bucurie și emoție.

La finalul show-ului, în timp ce publicul aplauda frenetic, Al Di Meola a mulțumit din inimă tuturor celor prezenți și a făcut o declarație de neuitat: „Mă simt inundat de emoții. Datorită medicilor români am o nouă viață, iar această seară minunată va rămâne întipărită în sufletul meu pentru totdeauna. Mulțumesc, România!”

Radu Groza, organizatorul evenimentului, a avut grijă să fie totul perfect și a fost foarte bine primit de către toți cei implicați în spectacol. Acesta a fost doar încă un detaliu care a contribuit la succesul și impactul emoțional al serii respective.

„Al Di Meola continuă să-și demonstreze nu doar talentul muzical de excepție, ci și inima mare și recunoștința pe care o poartă față de cei care i-au salvat viața. Iar întâlnirea lui cu publicul pasionat din România a fost cu siguranță un moment unic și memorabil pentru toți cei prezenți în sală. Impreuna cu cei de la Dacris.net i-am pregatit tricouri personalizate pe care le-a si imbracat pe scena in semn de preturie pentru romanii nostri care i-au salvat viata, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul evenimentului.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

,,PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

,,PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Ursula von der Leyen, în așteptarea votului pentru viitorul președinte al Comisiei Europene

Noul Parlament European urmează să stabilească, prin vot secret,...

Transformă-ți rutina de îngrijire personală vara aceasta

Vrei să ai o piele fină și catifelată pe...

APIA Arad îşi construieşte un sediu nou, de 13,4 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad...