Al Di Meola: „Datorită medicilor români am o nouă viață!”

Data:

Sala Palatului din București a fost martora unei serii de evenimente memorabile pentru industria muzicală internațională. Al Di Meola, cunoscutul chitarist american, a adunat în sala de spectacol ropote de aplauze minute in sir.

Publicul a avut un sentiment impresionant la finalul spectacolului, atunci când artistul a urcat pe scenă purtând un tricou pe care scria „I Love România”. Publicul a răspuns imediat cu ropote de aplauze și strigăte de încântare, întărind legătura specială pe care Al Di Meola o are cu țara noastră.

Totuși, momentul care a rămas întipărit în memoria tuturor celor prezenți nu a fost unul muzical, ci unul emoționant și profund personal. Artistul și-a început spectacolul cu un omagiu adus unui medic român remarcabil, fără de care poate că aceasta seară nu ar fi avut loc deloc.

Anul trecut, într-o circumstanță dramatică, Al Di Meola a suferit un infarct pe scena concertului sau de la Arenele Romane. A fost momentul acela crucial, în care intervenția promptă a medicului român l-a salvat literalmente de la moarte.

Pe lângă gestul impresionant de recunoștință, chitaristul a invitat pe scenă un alt mare artist, Ovidiu Lipan Țăndărică, care a oferit un show de senzație alături de Al Di Meola. Colaborarea lor a fost pur și simplu magică, făcând publicul să vibreze de bucurie și emoție.

La finalul show-ului, în timp ce publicul aplauda frenetic, Al Di Meola a mulțumit din inimă tuturor celor prezenți și a făcut o declarație de neuitat: „Mă simt inundat de emoții. Datorită medicilor români am o nouă viață, iar această seară minunată va rămâne întipărită în sufletul meu pentru totdeauna. Mulțumesc, România!”

Radu Groza, organizatorul evenimentului, a avut grijă să fie totul perfect și a fost foarte bine primit de către toți cei implicați în spectacol. Acesta a fost doar încă un detaliu care a contribuit la succesul și impactul emoțional al serii respective.

„Al Di Meola continuă să-și demonstreze nu doar talentul muzical de excepție, ci și inima mare și recunoștința pe care o poartă față de cei care i-au salvat viața. Iar întâlnirea lui cu publicul pasionat din România a fost cu siguranță un moment unic și memorabil pentru toți cei prezenți în sală. Impreuna cu cei de la Dacris.net i-am pregatit tricouri personalizate pe care le-a si imbracat pe scena in semn de preturie pentru romanii nostri care i-au salvat viata, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul evenimentului.

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scurt ghid pentru alegerea și îngrijirea unor ferestre din aluminiu

Scurt ghid pentru alegerea și îngrijirea unor ferestre din aluminiu

Tenorul ŞTEFAN von KORCH va debuta pe 26 Iulie la PALERMO în CARMINA BURANA

Tenorul ŞTEFAN von KORCH va debuta pe 26 Iulie la PALERMO în CARMINA BURANA

Ce tip de masaj ți se potrivește cel mai bine

Ce tip de masaj ți se potrivește cel mai bine?

Castelul Nopcsa din Țara Hațegului. Un monument istoric valoros, redat comunității | Hunedoara Mea

Castelul Nopcsa din Țara Hațegului. Un monument istoric valoros,...