Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Data:

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, de la finalul săptămânii, se află proiectul de vânzare a unui teren care a provocat nemulțumiri în ședința trecută, în rândul consilierilor USR, și patru proiecte pentru oportunitatea vânzării altor terenuri în stațiune.

Consiliul Local Constanța urmează să voteze proiectul pentru vânzarea prin licitație publică a unui teren în suprafață de 53 de metri pătrați către firma Laurette Due SRL. Prețul minim de pornire este de aproape 27.000 de lei. Luna trecută, Consiliul Local a adoptat oportunitatea vânzării terenului. PNL și PSD au votat „pentru”, iar USR „împotrivă”.

Câțiva membri ai USR Constanța au afișat, la începutul ședinței, mesaje precum „Nu mai vindeți plajele”, “Opriți vânzarea orașului” și “Terenurile sunt ale comunității”. Primarul Vergil Chițac a întrebat, la sfârșitul ședinței, „cum să fie plajă un grup sanitar?”. 

Citește și: Atacul prin care Israelul a lovit chirurgical Iranul a fost făcut cu o super-armă. Iranienii n-au detectat nimic până la explozie | Aktual24

Laurette Due SRL este o firmă din Constanța, înființată în anul 2013. Aceasta are ca obiect de activitate „hoteluri și alte facilități de cazare similiare”. Administrator este Nicolae Gheorghe Tulea. Acesta este și asociat alături de Mirela Marinela Tulea. În anul 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 2.2 milioane de lei, un profit net de 1.6 milioane de lei, datorii de 1.7 milioane de lei și trei angajați.

Aceeași societate își dorește să cumpere un teren în suprafață de 20 de metri pătrați, în Mamaia, în zona grup sanitar Albatros – club Castel. Consilierii locali vor vota proiectul pentru oportunitatea vânzării terenului. 

O altă firmă din Constanța își dorește să cumpere două terenuri în stațiunea Mamaia. Este vorba despre Sanmarina Imobiliare SA. Terenurile de 138, respectiv, 151 de metri pătrați, se află în zona Cazino. Consiliul Local Constanța va vota oportunitatea vânzării celor două terenuri.

Continuarea, în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Info Sud-Est

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related