Lupta pentru succesiune în clanul Corduneanu a început. Cine țintește poziția de lider| Ziarul de Iași

Data:

Lupta pentru succesiune în clanul Corduneanu a început, după moartea liderului Costel Corduneanu. Apropiații spun că ar fi trei pretendenți, dintre care unul ar fi „interimar”, în prezent.

Acesta din urmă este chiar cel acuzat că ar fi destrămat familia. Nici al doilea pretendent nu este văzut bine, fiind considerat prea răzbunător și duplicitar.

Cine vrea să fie noul șef

Clanul Corduneanu, sau „Clanul Piticilor” cum le mai spun peiorativ rivalii, număra nu mai puțin de 12 frați, dintre care 9 băieți și 3 fete. Acum sunt 11, după ce Costel Corduneanu, cel mai mare dintre frați, și „liantul” întregii familii, a murit.

Tatăl fraților Corduneanu a murit tot de inimă, în urmă cu mai bine de zece ani, iar mama acestora trăiește și are vârsta de 74 de ani. Un alt frate, Vasilică, ar fi făcut săptămâna trecută un AVC, al doilea.

Printre cunoscuții familiei se zvonea zilele trecute că medicii i-au recomandat acestuia să nu participe la înmormântarea lui Costel Corduneanu, ca să nu riște al treilea AVC, care ar putea fi fatal, însă acesta nu s-a conformat.

Citește și: Trei zile de Open Data Hachathon. Ce am descoperit căutând cheltuielile primăriilor

Lupta pentru succesiune în clanul Corduneanu a început. Primul motiv de dispută

La câteva zile după moartea lui Costel Corduneanu, zvonurile privind succesiunea în fruntea clanului printre cunoscuți și apropiați s-au acutizat, fiind alimentate de interesele fiecărui frate în parte.

În primul rând, cei 11 frați trebuie să împartă suma de bani colectată de la apropiați, care au donat sume mari de bani pentru a ajuta la înmormântarea lui Costel Corduneanu.

De altfel, maneliștii au cântat fără onorariu, berbecii și porcii la proțap au fost donați de către interlopul ieșean Cosmos Tănase.

În perioada următoare, aceștia trebuie să decidă cine va conduce clanul. Din „pole position” a plecat cel mai mare frate, Petronel Corduneanu.

Citește și: Nicușor Dan crește în opțiunile bucureștenilor | SONDAJ publicat de Nicușor Dan

Acesta a evitat să participe la cele trei zile de priveghi, și amenința că nu vine nici la înmormântare. Însă acesta a venit la cimitirul Eternitatea și s-ar fi împăcat cu fratele său Adrian „Beleaua”, cu care se afla de mult timp „în dușmănie”.

Articolul integral, în Ziarul de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...