Amenințare cu bomba la mai multe instanțe și spitale din țară

Data:

Amenințare cu bomba la mai multe instanțe și spitale din țară. În ultima săptămână, mai multe amenințări cu bomba au fost trimise la spitalele și instanțele din România, inclusiv la Tribunalul Militar Cluj.

DIICOT a investigat cazul, iar în cele din urmă s-a descoperit că un tânăr de 15 ani este autorul amenințărilor trimise prin e-mail mai multor instituții în urmă cu o săptămână.

„Urmare activităţilor investigative derulate de către  Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, împreună cu Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi structurile subordonate, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, a fost identificată persoana care a conceput şi transmis, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii şi autorităţi publice,  dar şi ale unor persoane juridice din România, mesaje de ameninţare cu privire la amplasarea unor dispozitive explozive. Făptuitorul este minor în vârstă de 15 ani, cetăţean român”, a transmis DIICOT.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Aktual 24: Fiul soților decedați la Crevedia confirmă că mama a depus sesizări privind stația GPL

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Alexandru Busca)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Imagini revoltătoare: un grup de interlopi amenință doi polițiști | Aktual24

Imagini revoltătoare: un grup de interlopi amenință doi polițiști....

Negocieri în Sănătate. Ce modificări apar | Oltenia Live

Negocieri în Sănătate. Ce modificări apar în urma discuțiilor...

Avizul care poate schimba cursul Dosarului Flux-Chirica | Ziarul de Iași

Avizul care poate schimba cursul Dosarului Flux-Chirica. Săptămâna viitoare...