Șeful ANPC a anunțat desființarea OPC Olt

Data:

Șeful ANPC a anunțat desființarea OPC Olt. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Olt va fi desfiinţat, potrivit preşedintele Agenţiei Naţionale, Horia Constantinescu.

Constantinescu a declarat că a luat această decizie în urma atitudinii pe care şefa CJPC Olt, Angelica Filotie, a avut-o faţă de colegii săi in Corpul de control, veniţi în judeţ în cursul zilei de marţi.

Cu această ocazie, soţul şefei Comisariatului Olt l-a îmbrâncit pe unul dintre reprezentanţii Corpului de control, iar altuia i-a spart telefonul.

„Doamna Filotie ar fi trebuit să participe într-unul dintre comandamentele în plină desfășurare, la acest moment, pentru că acestea sau nu numai rolul de a verifica activitatea operatorilor economici ci și un rol de perfecționare, de recalibrare a competențelor profesionale.

Citește și: Soţul şefei OPC Olt l-ar fi agresat pe unul dintre membrii corpului de control al ANPC

Dânsa ne-a transmis că problemele de sănătate o fac să nu poată participa, că nu se poate obosi. I-am recomandat să ia în calcul eventual inclusiv a încheia raporturile cu instituția noastră, dacă astăzi din aceste  motive nu-și poate desfășura activitate exact așa cum trebuie, noi avem nevoie de persoane implicate și operative.

Dânsa a acuzat un puseu de tensiune la momentul la care a văzut că reprezentanții Corpului de control au ajuns la Comisariatul Olt.

Soțul dânsei a fost probabil înștiințat. Intrând intempestiv în birou, a îmbrâncit pe unul dintre reprezentanții corpului de control, celuilalt i-a smuls telefonul din mână cu care acesta ar fi vrut să filmeze acest incident, s-a izbit telefonul de perete, l-a spart și a plecat împreună cu încă colega noastră și soția dânsului”, a declarat Horia Constantinescu.

Continuarea în Reporter24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce s-a schimbat gustul roșiilor

De ce s-a schimbat gustul roșiilor În căutarea aromelor...

Alegerile pentru rectorul Universității din Craiova, contestate în instanță | Știri Craiova

Alegerile pentru rectorul Universității din Craiova (UCV), care au...