Anchetă DIICOT privind activitatea pe liniile de gardă din ATI de la spitalele din Hunedoara

Data:

Procurorii DIICOT Hunedoara cercetează fapte specifice unui grup infracțional constituit din medici ATI, dar și din alte persoane fără de care activitatea acestora nu ar fi posibilă în spitalele de stat.

Informațiile GDD arată că, miercuri, au avut loc, simultan, descinderi în trei unități medicale din județul Hunedoara: Lupeni, Deva și Vulcan, de unde au fost ridicate documente întocmite în Compartimentele / Secțiile ATI. Acte care vizau liniile de gardă de la aceste unități medicale.

Cele trei spitale își împart medicii între ele în baza unor contracte de prestări servicii încheiate între medici și unitatea angajatoare.

Spitalul din Lupeni are doar un singur medic angajat, în acest moment, ceilalți trei medici care ajută la derularea activității medicale, în această perioadă, fiind de la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Descinderile de miercuri din cele trei spitale au vizat ridicarea de documente într-un dosar înregistrat în data de 8 februarie 2023. Dosar în care sunt cercetate, in rem, fapte legate de constituirea unui grup infracțional, înșelăciune și fals material în înscrisuri oficiale.

Continuarea în Gddhd.ro

Citește și: Pericolul legii adoptate în Senat nu este pragul pentru abuzul în serviciu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related