Andre Agassi și Steffi Graf, show demonstrativ de tenis de excepție la Cluj

Data:

Andre Agassi și Steffi Graf, show demonstrativ de tenis de excepție la Cluj. Cel mai celebru cuplu din tenis, Andre Agassi și Steffi Graf, joacă în premieră în România, la Cluj-Napoca, în 15 iunie.

Andre Agassi și Steffi Graf, doi dintre cei mai mari jucători ai tenisului mondial, vor juca la Sports Festival în cadrul unui demonstrativ de excepție. Spectacolul de tenis va avea loc în  15 iunie, de la ora 18.00, în BT Arena, în cadrul celei de-a cincea ediții a festivalului (13-16 iunie 2024). Agassi și Graf vor juca în premieră în fața publicului din România, alături de alți doi invitați speciali care urmează să fie anunțați în scurt timp.

Citește și Europol, acuzaţii la adresa şefilor din Poliţie: S-a pus presiune pe poliţişti să facă ORICE pentru a bloca fermierii

Andre Agassi, supranumit The Punisher, și-a început cariera de tenismen în anii ‘80 și a devenit cunoscut nu doar pentru abilitățile sale excepționale pe teren, ci și pentru stilul său inconfundabil de joc, caracterizat de un retur de serviciu puternic și un backhand agresiv. Are opt titluri de Grand Slam la activ, incluzând: Australian Open (1995, 2000), Roland Garros (1999), Wimbledon (1992) și US Open (1994, 1999). Agassi este primul jucător care a făcut Golden Slam – adică a câștigat toate Grand Slam-urile și medalia de aur olimpică în același an – precum și singurul om care a câștigat un Super Slam în carieră – toate Grand Slam-urile, plus medalia de aur olimpic și ATP Finals, toate în același an. El a fost primul jucător care a câștigat toate cele patru competiții de simplu pe trei suprafețe diferite (hard, zgură și iarbă) și încă este americanul care a câștigat cel mai recent Openul Francez (1999) și Australian Open (2003). De asemenea, are 17 titluri de master și a făcut parte din echipele câștigătoare ale Cupei Davis în 1990, 1992 și 1995.

Citește și Anchetarea activistei Angi Șerban este evident o acțiune de intimidare

Agassi a ajuns pe locul 1 mondial pentru prima dată în 1995, și a revenit pe primul loc în 1999, iar pentru următorii patru ani s-a bucurat de cea mai de succes etapă din cariera sa. În 2006, Andre Agassi s-a retras oficial din tenis, punând capăt unei cariere impresionante. Citiți mai multe în Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul – WTA pregătește reguli noi

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul - WTA pregătește reguli...

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Trei dintre ultrașii...

Nicoleta Dincă și-a anunțat retragerea de la naționala de handbal feminin

Încă o jucătoare din vechea gardă își anunță retragerea...