Puternica echipă turcă Eczacibasi Dynavit Istanbul a zdrobit-o pe cea ucraineană SC Prometey Dnipro la Mioveni

Data:

Puternica echipă turcă Eczacibasi Dynavit Istanbul a zdrobit-o pe cea ucraineană SC Prometey Dnipro la Mioveni. Campioana mondială a cluburilor, Eczacibasi Dynavit Istanbul, nu i-a lăsat nicio șansă echipei ucrainene SC Prometey Dnipro în meciul de volei din această seară, disputat în Sala Sporturilor din Mioveni. Cea mai puternică echipă din lume a învins cu scorul de 3-0 (-15, -1)

3, -16) în fața unui public argeșean extaziat de spectacolul unic oferit de Tijana Boskovic și colegele.
Ajunsă în premieră în această fază avansată a Ligii Campionilor, echipa ucraineană SC Prometey a avut neșansa (sau șansa) de a da peste cea mai valoroasă echipă de volei feminin din lume. În manșa tur disputată în această seară la Mioveni, Eczacibasi s-a impus scurt, în minimum de seturi.Ucrainencele au avut câteva momente bune abia în sfertul al treilea, când antrenorul turc Ferhat Akbas a făcut câteva schimbări în echipa de bază a lui Eczacibasi, scoțând-o de pe teren chiar și pe cea mai valoroasă voleibalistă din lume, Tijana Boskovic.

Citește și Lucrări în forță la drumul expres Cluj-Autostrada Transilvania

MVP-ul meciului a fost declarată Jovana Stevanovic (Eczacibasi), cu toate că Tijana a strâns cele mai multe puncte (13), a blocat cele mai multe mingi (4), a avut 2 ași și 7 atacuri reușite. De la Prometey s-au remarcat Svetlana Dorsman (căpitanul echipei), cu 8 atacuri câștigătoare și Bojana Milenkovic, cu cele mai multe mingi recepționate cu succes (7).

Circa 1.000 de suporteri au asistat la meciul din optimile Ligii Campionilor, atmosfera din Sala Sporturilor din Mioveni fiind întreținută de circa 50 de turci, dar și de o mulțime de copii veniți special să o întâlnească pe Tijana, titrează Argeș Sport.

Foto: CEV.eu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...