Angajați și utilaje ale Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, la muncă pe moșia șefului companiei, două zile la rând

Data:

Angajați și utilaje ale Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, s-au aflat pentru două zile la rând pe proprietatea lui Silviu Mangiurea, directorul general al companiei. Terenul pe care este construită vila cu o suprafață de 160 mp se întinde între două străzi – Calea Galați si strada Arțarului.

DEBRAILA.ro publică în exclusivitate fotografii în care apar angajați îmbrăcati cu însemnele CUP „Dunărea”, folosind utilaje cu „APA” pe plăcuțele de înmatriculare, muncind intens pe moșia lui Mangiurea, într-o zonă care nu este circulată – mai exact în spatele vilei, pe o ieșire blocată cu o poartă, care asigură legătura între grădină și livadă și o stradă neasfaltată de la marginea municipiului Brăila.

Sursă foto: debraila.ro

Totul s-a întâmplat pe 4 și 5 decembrie, încă de la primele ore ale programului, când muncitorii de la CUP „Dunărea” au curățat grădina de crengi și trunchiuri de copaci, rupte, cel mai probabil, în urma viscolului de la sfârșitul lunii trecute.

Citește și: Suporterii lui FC Argeş din Peluza Nord Piteşti s-au săturat de incompetenţa de la vârful clubului, girată de primarul Cristian Gentea

Cel puțin șase angajați ai CUP „Dunărea” au muncit pentru Silviu Mangiurea

Pe 4 decembrie, angajații companiei conduse de Mangiurea au încărcat, cu ajutorul unui mini-buldoexcavator, lemnele într-un camion al CUP. Pe 5 decembrie, făceau același lucru, însă în dreptul porților din spatele moșiei directorului general nu se mai afla camionul, ci un tractor cu remorcă, tot al CUP „Dunărea”. 

Sursă foto: debraila.ro

Practic, în timpul programului, în două zile consecutive, cel puțin șase angajați ai CUP „Dunărea” au muncit pentru Silviu Mangiurea, directorul general al companiei, chiar pe proprietatea acestuia, folosindu-se de utilaje care se află în proprietatea CUP.

Pe 5 decembrie, la ora 11:00, o parte din angajați, după cum se observă în fotografii, chiar luau masa pe aleea de acces în grădină și livadă, aflându-se într-o pauză. Porțile de pe strada Arțarului erau larg deschise, în contextul în care, cum am menționat anterior, vorbim de o zonă slab circulată, de la periferie.

Continuare în De Brăila!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: debraila.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related