Ministerul Educației a atacat sentința controversată care a anulat sesizările privind plagiatul premierului Ciucă

Data:

După ce Curtea de Apel București a anulat, la solicitarea premierului Nicolae Ciucă, sesizările de plagiat depuse împotriva acestuia, stârnind numeroase critici, problema rămâne pe tapet. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu (foto), a anunțat, marți, că Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), o instituție din subordinea Ministerului care se ocupă de înregistrarea sesizărilor de plagiat depuse de cetățeni, a atacat controversata hotărâre judecătorească.

Cîmpeanu a făcut acest anunț într-o conferință de presă susținută la Primăria Oradea, prilej cu care reporterul BIHOREANULUI l-a întrebat cum se simte într-un guvern condus de un posibil plagiator, dar și ce face, concret, pentru a combate impostura academică. Deși a folosit multe cuvinte, ministrul n-a lămurit toate aspectele…

„Mă simt ca o persoană care își dorește ca adevărul să iasă la iveală”, a declarat Cîmpeanu.

Continuarea, în BIHOREANUL!

Foto: Sorin Cimpeanu / Captură FB

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related