Aktual24 | Arestarea fraților Caran. Stăteau pitiți într-un restaurant din Capitală. Mascații au intrat peste ei VIDEO

Data:

Arestarea fraților Caran. Imagini cu arestarea a doi dintre frații interlopi, lideri ai clanului Caran, au intrat în posesia aktual24.ro. Aurel și Emil Caran au fost săltați, joi dimineață, dintr-un restaurant aflat pe bulevardul Decebal din Capitală.

Interlopii erau la o petrecere cu manele într-un local pe bulevardul Decebal și nu mai plecau acasă. Mascații au intrat peste ei.

Arestarea fraților Caran

Mascații și procurorii DIICOT au efectuat joi peste 80 de percheziții care ii vizează pe liderii clanului Caranii, frații Răducanu Costel, Emil și Aurel.

Citește și: Trafic de persoane proxenetism, șantaj, tentativă de omor. 84 de percheziții la interlopi din București și județele Ilfov, Dolj, Gorj, Timiș și Brăila

„La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au pus în aplicare 84 de mandate de percheziție domiciliară, în București și județele Ilfov, Dolj, Gorj, Timiș și Brăila, într-o cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj, tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, proxenetism, spălarea banilor, dare și luare de mită, trafic de influență, organizarea ilegală a jocurilor de noroc, înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual, uz de fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și rele tratamente aplicate minorului”, a anunțat DIICOT.

Citește și: Patru noi posturi de 3.500 de euro pe lună, pentru câteva ore de lucru, inventate de guvernul Ciolacu

Clanul Caran era specializat în comiterea de infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului

Din cercetările efectuate a rezultat că, începând cu luna septembrie 2020 și până în prezent, 3 frați, în calitate de lideri decizionali, ar fi inițiat și constituit un grup infracțional bazat atât pe relații de rudenie, cât și prin afiliere sau alianțe (naș-fin, cumnați).

Grupul era specializat în comiterea de infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, în scopul impunerii în mediul infracțional al „renumelui” grupării infracționale (în detrimentul altor grupări infracționale), extinderii zonelor de influență, atât în București, cât și la nivelul întregii țări, precum și pentru extinderea activității infracționale în străinătate, prin sprijinirea unor grupări specializate în infracțiuni informatice.

Articolul integral, în Aktual 24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Sindicatele din penitenciare se alătură protestului declanșat de militarii rezerviști

Sindicatele din penitenciare se alătură protestului declanșat de militarii...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Savantul din România cu șanse la Nobel. Este fizician

Savantul din România cu mari șanse la câștigarea Premiului...