Atacuri sincronizate la A3, RTV împotriva lui Armand: Gâdea îi cere lui Barna s-o dea afară din USR

Data:

spot_img

Atac coodonat la A3 și RTV împotriva lui Clotilde Armand, acuzată că ar fi lăsat spitalul Grigore Alxandrescu fără pază. La emisiunea Sinteza Zilei a participat și un deputat USR, Emanuel Ungureanu, care a contribuit la criticile împotriva primarului Sectorului 1.

La RTV, Dana Budeanu s-a lansat într-o serie de insulte împotriva lui Armand. Mesajul ei a fost postat și pe site-ul postului.

„Omoară oamenii, omoară copiii. Nemernico, care ești! Imbecilo! Totul până la copii. Tu nu ai cum să nu iei gunoiul din spitale. Gunoiul periculos. Nu ai cu cine să vorbești. Vreau să știu și eu ce a făcut Clotilde în viața ei. Nimic. În afară că a fost plasată pe consultanță cu Bechtel. Vreau să știu unde ai lucrat în viața ta”, a spus Dana Budeanu.

Atacuri sincronizate la A3 și RTV împotriva lui Armand

În paralel, la Antena 3, se desfășura emisiunea Sinteza Zilei, unde tot Clotilde Armand era principalul subiect de dezbatere.

„Domnul Barna încearcă să vorbească cu Clotilde Armand. Părerea mea este că nu reuşeşte!”, a spus Emanuel Ungureanu la Sinteza Zilei. 

„Să o dea, dom’le, afară. Să îşi asume asta!”, a replicat Mihai Gâdea. 

Potrivit unei transcrieri a site-ului stiripesurse.ro, el ar fi spus și: „Barna este impotent… politic? Domnul Barna ce spune?”. 

„Poate îl roagă pe dl Figo, că poate îi aranjează dl Figo o întâlnire cu dna Clotilde”, a declarat Mugur Ciuvică.  

Deputatul USR și-a continuat criticile la Armand.

Citește articolul complet în Newsweek România.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related